Fenntarthatóság és körforgásos gazdaság

Switcher

PANNON R(E)GYETEM TRASH ART PÁLYÁZAT 2024

Alt Text

A kutatás-fejlesztés és oktatás mellett kiemelkedő fontosságot tulajdonítunk annak, hogy ne csupán lássuk, hanem tudatosan észleljük és megmutassuk a körülöttünk zajló folyamatokat. Ennek részeként olyan stratégiát követünk, melynek középpontjában a "látni, láttatni és látszani" elv áll. Ennek lényege, hogy ne csak tisztában legyünk a helyzetünkkel és a célokkal, hanem az elért eredményeket is hatékonyan kommunikáljuk, megosztva a jó gyakorlatokat és a szerzett tapasztalatokat.

Felhívás

FIGYELEM! A PÁLYÁZAT MEGHOSSZABBÍTÁSRA KERÜLT 2024. augusztus 5-ig! 

Ebben a szellemben hoztuk létre a TRASH ART PÁLYÁZATOT még 2023-ban, mely az általános, középiskolai és egyetemi diákoknak kínált lehetőséget egyéni vagy csoportos kategóriában. Ennek célja, hogy összehozza a résztvevőket, és kreatív formában reflektáljon a hulladékgazdálkodás kihívásaira és a fenntarthatóságra.

Nézd meg a korábbi pályázat alkotásait és inspirálódj!

Az előző évi pályázat sikere inspiráló volt számunkra, ezért örömmel jelentjük be, hogy 2024-ben is lehetőséget biztosítunk arra, hogy a művészet által kifejezhessék magukat azok, akik szeretnék megosztani természethez való viszonyukat, véleményüket, félelmeiket vagy terveiket. A pályázat egyik célja, hogy a résztvevők számára platformot teremtsünk, ahol kreatív módon reflektálhatnak a környezeti kérdésekre és a fenntarthatóságra.

Bízunk benne, hogy idén is számos izgalmas alkotás születik majd, amelyek új megközelítéseket és gondolatokat hoznak.

A PÁLYÁZAT

A trash art magyarul hulladékművészet, a hulladékok művészi újrahasznosítása, amely során a hulladékokból műalkotásokat - például szobrokat, képeket, installációkat - hoznak létre az alkotók. 

PANNON REGYETEM TRASH ART PÁLYÁZAT témája:

A tudomány elérhető.

A közösség érték.

A környezetünk kincs.

Bónusz téma: A Pannon Egyetem 2024-ben ünnepli alapításának 75. évfordulóját.

 

Bármelyiket válaszhatod, de akár össze is vonhatod őket.

A pályázatra jelentkezni a nevezési időszakban, 2024. április 8. – augusztus 5. között lehetséges a jelentkezési lap kitöltésével.

A felhívásra való nevezés, azaz a felhívásra való jelentkezés elektronikus formában történik.

A kiskorú személyek esetében a szülői hozzájáruló nyilatkozatot kérjük szkennelve vagy képként az online jelentkezési felületen mellékelni. 

Leadási idő: 2024. augusztus 5. hétfő, 10.00 – 16.00 óra között

Leadás helyszín: Pannon Egyetem Újrahasználati Központ, 8200 Veszprém, Nárcisz u. 12.

További információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Partnereink

A felhívás a Hulladékgazdálkodási Kompetencia Központ létrehozása a Pannon Egyetemen (2022-1.1.1-KK-2022-00002) című pályázati projekt keretében valósul meg.

Image
Image
Image
Image