Fenntarthatóság és körforgásos gazdaság

Switcher

MOL–Pannon Egyetem Körforgásos Gazdaság online képzés

 Az elmúlt időszakban sok szó esett a körforgásos gazdaságról, ami a MOL 2030+ Shape Tomorrow stratégiájának és fenntarthatósági törekvéseinek egyik sarokköve. Ma már számos kis- és nagyvállalat, regionális és globális cég tűzte ki célul a karbonsemlegesség elérését, és a mi célunk sem lehet kevesebb, mint a vállalati stratégia megvalósítása, amiért mindenki egyénileg és a saját szakterületén is sokat tehet.

De tudjuk-e, mit is jelent pontosan a karbonsemlegesség, a fenntartható ipari működés, és milyen eszközök állnak rendelkezésünkre, hogy céljainkat elérjük? Hogyan tudunk megfelelni a ’Fit for 55’ célkitűzéseinek? A körforgásos gazdaság több-e annál, hogy minél több hulladékot hasznosítunk újra?

Sok kérdésre választ ad a MOL és a Pannon Egyetem által közösen létrehozott Körforgásos Gazdaság online képzés, melynek célja, hogy a MOL-csoport minden munkavállalója elsajátíthassa azokat az alapelveket, melyek nagyban meghatározzák vállalatunk jövőbeli működését.


A képzés első 4 modulja az alábbi tématerületeket öleli fel:

   1. A körforgásos gazdaság alapjai

   2. Ipari fenntarthatóság

   3. Szén-dioxid kibocsátás és karbonsemlegesség

   4. Hulladékgazdálkodás

 
                   Circular training fekvő kép INFOGRAFIKA 

A sorozat folytatódik további témakörökkel, kvízekkel, valamint érdekes interaktív beszélgetésekkel a témában jártas szakértőkkel, kutatókkal és MOL-os vezetőkkel.

Kövesd a Körforgásos Gazdaság sorozat további részeit 2022-ben és légy te is részese a közös törekvéseinknek!