Fenntarthatóság és körforgásos gazdaság

Switcher
Featured

Green UP Challenge

Alt Text

Fenntarthatósági kampány

Májusban indul a Pannon Egyetem 6 hónapon keresztül zajló fenntarthatósági kampánya, egy kihívássorozat, a Green UP Challenge, melynek során izgalmas küldetések teljesítésével szerezhettek különleges élményeket és közben környezettudatos és fenntartható módszerekkel is megismerkedhettek. Tegyünk a Föld jelenéért és jövőéért – együtt!  

Részletek
A fenntarthatóság kérdésköre mindenkit érint, mindenkinek szerepe és felelőssége van a jövő alakításában, alakulásában. Küldetésünk, hogy aktív részesei legyünk egy élhető jövő formálásának.

De mit tehetsz Te és mit tehetek én? Mit tehetünk mi?

A Green UP Challenge kampányt azért álmodtuk meg a Pannon Egyetemen, mert...

tudjuk, hogy a tudomány segít jó megoldásokat találni.

hiszünk a közösség alkotó és értékteremtő erejében.

reméljük, hogy a környezeti értékek még megmenthetők, helyreállíthatók.

Ezért egy közös akcióra hívunk Titeket. 2024. májustól októberig minden hónapban egy-egy fenntarthatósági téma kerül fókuszba, azokhoz kapcsolódik egy-egy kihívás, amelyeken belül küldetések várnak rátok. A kihívások teljesítése során a legjobb eredményt elérő Ökokalandorok a kampány végén értékes nyereményekben részesülnek.

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Pannon Egyetem
Fenntarthatósági Kompetencia Központ

Image
A program a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal támogatásával a 2019-1.3.1-KK-2019-00015 azonosító számú, a "Körforgásos gazdasági alapokon nyugvó fenntarthatósági kompetencia központ létrehozása a Pannon Egyetemen” című pályázati projekt keretében valósul meg.
Image