Fenntarthatóság és körforgásos gazdaság

Switcher

Fenntarthatóság a vendéglátóhelyeken | GreenLike #18

GreenLike video-podcastsorozatunk legújabb részében a vendéglátóhelyek és a fenntarthatóság kapcsolatát vizsgáljuk.

greenlike18

Vendégeink:
Varga Judit, a Felelős Gasztrohős Alapítvány képviseletében
Csapody Balázs, a balatonszemesi Kistücsök Étterem tulajdonosa, továbbá a Pannon Gasztronómia Akadémia elnöke és a magyar Bocuse d’Or Akadémia tagja
Mészáros Zoltán, aki többek között a veszprémi Oliva Hotel és Étterem tulajdonosa, a VeszprémFest és a Rozé, Rizling és Jazz Napok ötletgazdája, főszervezője.

A podcast a következő linken érhető el:

 https://open.spotify.com/episode/4Jj0aKgHIPenEGf7pFO2Wb?go=1&sp_cid=6a8de75d94f7842c83fd2dfaba9eb8c3&utm_source=embed_player_p&utm_medium=desktop&nd=1

A GreenLike podcastok a 2019-1.3.1-KK-2019-00015 azonosító számú, „Körforgásos gazdasági alapokon nyugvó fenntartható kompetencia központ létrehozása a Pannon Egyetemen” című pályázati projekt keretében valósulnak meg.